topbanner.gif

Top rock Silpres


Home | Silpres Radio Station |
O dă Partidului | Silpres Rock Club | Legături
Interpret Piesa
Celelalte Cuvinte Homepage
The Grey Eminence Copac flămând
The Grey Eminence Joe and the Drugs
Ilie Stepan Undeva în Europa
Phoenix În umbra marelui urs
Celalte Cuvinte Mașini
Zenit&Etnic&BB CKlan Te voi iubi mereu
Aliaj Revista oamenilor frumoși
Semnal M Nopți de argint
Sfera Doar un vis
Desperado Lenea
Combustie Spontană Amândoi
Ana Maria Ochii tăi
Topul saptamanii
Phoenix - În umbra marelui urs
Ilie Stepan Project - Undeva în Europa
Phoenix - Ora-hora
Phoenix - Ceata II
Desperado - Lenea
Cargo - Mama
The Grey Eminence - Joe and the Drugs
Kumm - Șapte seri
Aliaj- Revista oamenilor frumoși
Hara - Aiurea
Celelalte Cuvinte - Homepage
Celelalte Cuvinte - Masini
Nightlosers - Dragostea-i ca o râie


Rezultate: Pe culmea valului  |  Mesaje pentru top
Puteți vota mai multe nume odată, nu doar unul.
Dacă nu vreți să folosiți adresa reală de e-mail pentru a transmite comentarii în secțiunea de mesaje a celor două clasamente puteți folosi o adresă de genul: nimic@ioc.com
Propunerile de piese puteți să le trimiteti la Silpres
Rezultate
Cei mai buni din rockul românesc
Singurul top de acest fel pentru rockul românesc
Perioada de votare:
01.06.2001 - 31.12.2001
Message Area

Iunie, 2001
August, 2001 Octombrie, 2001
5.02.2002
   În sfârșit topul Cei mai buni din rockul românesc a ajuns la final. Ca orice top, poate fi contestat. Și eu am fost surprins de faptul că Formația Fără Nume (FFN) a fost desemnată cea mai bună trupă, iar albumele ei au fost în fruntea clasamentului pentru albume. Pe de altă parte, desemnarea lui Dan Aldea ca fiind cel mai bun chitarist, a lui Țăndărică cel mai bun baterist și a Didei Drăgan cea mai bună solistă mi se par firești. Personal n-am făcut decât o mică "mânăreală": în clasamentul final am "tradus" numele în română (adică am folosit caracterele românești - mulțumirile mele lui Dan Aldea, care m-a învățat cum să fac aceasta), nu de alta dar ca să nu mă tragă de urechi drăguțul de Dan Iancu de la PCMagazine România! În rest, ce-ați votat aia au generațiile următoare de rockeri!
   Mulțumesc pentru efortul vostru și să ne reunim cu bine la următorul top de acest fel, pentru mileniul al III-lea, la începutul mileniului viitor! Până atunci vă puteți exersa dreptul la votare în topul Pe culmea valului.
Florin Silea
 
Music Paradise
Ediția din 21.3.2004
     Cum am mult de lucru, de data aceasta vă voi da doar câteva informații, pe care nu le puteți afla din altă parte.
     Formația Catena are site. Catena - varianta germană: http://catena-music.de. Siteul încă nu e complet, dar găsiți mostre ale cântecelor de pe ”18 Years Vacation”, album a­flat în curs de multiplicare, componența și o fotografie a tru­pei. La istoria formației scrie numai: ”the band was born 1968 in Rumania”. Anca Graterol a promis însă că în­cet, în­cet siteul va fi completat.
     Lidia CreangăȘtiți cine este în poză? Exact, fosta colegă de Catena și pe­renă prietenă a Ancăi Graterol, Li­dia Crean­gă. Care între timp a devenit om al muncii în USA, dar n-a uitat de eterna ei pasiune, mu­zica. Iar aici este la prima cântare într-un bar (nu știu dacă e cel în care a cântat și Țăndărică acum câ­teva luni). Trupa cu care a cân­tat se numește Mark Castros Band și zice că are chitarist foarte bun, și basista merge, dar falsează la vo­ce. Cum Lidia are serviciu, va putea cânta cu ei doar când vin în zonă, fiindcă sunt la 4 ore distanță. Și tot o veste bună de la Lidia: s-a lăsat de fumat! Că altfel nu mai făcea față fizic. Vă dați seama că nu-i de colea să cânți 4 ore!
     Din păcate n-am vești la fel de bune de la Celelalte cu­vinte. Concertul care trebuia să fie în 14 la Oradea s-a amâ­nat. Instalația de sunet a fost montată de sâmbăta, dar a in­tervenit doliul național. Călin zicea că s-ar putea să fie în 2 aprilie concertul amânat.
    Nici călătoria la București de săptămâna trecută n-a fost fără peripeții. După ce la o cântare i s-a furat lui Călin ceva alimentator de la chitară, nici Taverna n-a fost difuzată (dar a fost înregistrată). Din cauza furtului Călin a trebuit să cânte pe chitara lui Adi Manolovici. În rest, zicea că a fost destul de bine și se pare că emisiunea va fi difuzată în 2 aprilie. Deo­camdată n-am primit răspuns de la Berti Barbera, așa că încă nu știu dacă e sigur (mă rog, cât poate fi de sigur la TVR) că emisiunea va fi difuzată atunci. Păcat că doritorii n-au putut participa la concursurile din cadrul emisiunii ca să câștige albumul NOS.
    Sâmbătă CC avea programat un concert la Lăptăria lui Enache. Cei ce i-au ratat acum pot să-i vadă în București la Sala Radio, duminică, 25 aprilie, de la ora 18.00.
    Tocmai când voiam să închei, am zis să mai încerc o dată adresa http://celelalte-cuvinte.ro (merge și cu www în față). N-o să vă vină să credeți, dar a început construcția siteului! Momentan sunt numai adresele e-mail, o poză cu o tastatură (de ce nu cu un grif? A! M-am prins: scrie NOS pe taste), un promo pentru albumul NOS și adresele e-mail. Dați-i bătaie, băieți, că fanii așteaptă de atâția ani un site CC!